Редактор: e-mail: Кадър: БТВНяма да се изолирам, няма да си направя тест

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНяма да се изолирам, няма да си направя тест
Коментари Харесай

Контактният доц. Мангъров: Няма да си правя тест, ще изчакам няколко дни

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Няма да се изолирам, няма да си направя тест за Ковид, ще изчакам няколко дни и ще се проучвам, в случай че имам признаци или някой ми подреди да се проучвам, сподели доцент Атанас Мангъров в „ Тази заран ” по БТВ.

Той е контактен на инфектирания с Ковид-19 публицист Георги Любенов, на който гостува в Българска национална телевизия преди два дни.

Имам още две деца в болничното заведение и ще продължа да ги церя. Г-н Любенов не е единственият с Ковид, с който съм се контактувал. Всеки ден работя с хора, които са с Ковид, значи ли, че би трябвало да се тествам постоянно, откакто си измия зъбите, добави доцент Мангъров.

Това е все едно след секс една жена да отиде да си направи тест за бременност след два дни. Той няма да бъде позитивен, тъй като е прекомерно рано да бъде нейния тест по случая за бременност, сподели още доцент Мангъров.

Човек, който няма признаци, може да живее обикновено, който има, в случай че желае, да се изследва, всяко друго нещо ще докара до това, че системата ще блокира. Колкото повече проби се вършат, толкоз повече заболели се откриват, само че това не са заболели хора, те са инфектирани. Както му няма нищо на господин Любенов, както и на мен ми няма нищо. Истинските заболели хора са тези, които са в интензивните браншове, приключи доцент Атанас Мангъров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР